Castigator surpriza in prima etapa a Turului Frantei. Un debutant de anul trecut, a trecut primul linia de finis



Castigator surpriza in prima etapa a Turului Frantei. Un debutant de anul trecut, germanul Marcel Kittel, a trecut primul linia de finis, insa degeaba. Toti ciclistii vor fi punctati la fel in clasamentul general, din cauza unui autocar blocat aproape de finalul cursei.

Neamtul Marcel Kittel a castigat prima etapa a Turului Frantei, care s-a desfasurat intre localitatile Porto Vecchio si Bastia, pe o distanta de 213 kilometri. Kittel a fost urmat de norvegianul Alexander Kristoff si de olandezul, Danny van Poppel.

Prima etapa a celei de-a 100-a editii a Turului Frantei a fost insa marcata de incidente. Finalul rundei inaugurale a fost pus in pericol de un autocar blocat. Autobuzul echipei Orica a ramas pe linia de sosire din cauza unei defectiuni, in timp ce sportivii se aflau la 8 kilometri de final.

Ulterior, plutonul a fost divizat pe ultimii kilometri, in urma unei cazaturi in care au fost implicati mai multi ciclisti. Din cauza incidentelor, toti ciclistii vor primi acelasi timp in clasamentul general.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑