Sheriff Tiraspol a cucerit Supercupa Moldovei la fotbal



Sheriff a câştigat Supercupa Moldovei la fotbal! Campioana a obţinut al 26-lea trofeu din istoria clubului, după ce s-a impus în faţa formaţiei FC Tiraspol, cu scorul de 2-0.

Sheriff a început mai bine partida de la Tiraspol şi a deschis scorul în minutul 10, prin atacantul bulgar Ismail Isa, care a marcat chiar în primul său meci oficial jucat pentru campioana Moldovei. FC Tiraspol a ratat cea mai mare ocazie de a egala la începutul reprizei secunde. Karaneicev a şutat din câţiva metri, dar Stajila a intervenit salvator şi a respins în corner. Sheriff a marcat golul doi în minutul 59, prin Benjamin Balima, care a trimis balonul în poartă, după o centrare perfectă a lui Paşcenco. Astfel, echipa antrenată de Vitali Raşkevici a câştigat Supercupa Moldovei pentru a cincea oară şi prima dată după o pauză de şase ani.

După acest meci, cele două formaţii se vor pregăti de debutul în Cupele Europene. FC Tiraspol va juca, joi, pe teren propriu, meciul cu Skonto Riga, în primul tur preliminar al Ligii Europei. De celaltă parte, Sheriff va juca pe 16 iulie, la Tiraspol, cu Stujeska din Muntenegur, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑