Штефан Стойка: «Мы пытаемся искать какие-то варианты»



Главный тренер сборной Молдовы Штефан Стойка прокомментировал поражение своей команды в товарищеском матче с Азербайджаном (1:2).

- Получился хороший товарищеский матч для обеих команд. В первом тайме сборная Азербайджана играла с преимуществом. Встреча была интересной.

Мы благодарим азербайджанскую сторону за хорошие условия.

В последнее время набираем мало очков. Это связано с тем, что у нас отсутствуют пять основных футболистов, которые играют в зарубежных чемпионатах. Пытаемся их заменить. Приглашаем молодых игроков.

В последние годы Азербайджан вкладывает большие средства в спорт и в футбол в частности. От этого получается большой прогресс. Мы же пытаемся искать какие-то варианты.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

-1 41 . 18 ноября 2015 | 20:25 Pavel ori Ilie tot un drac.
-5 1403 Garaba 18 ноября 2015 | 16:26 Să stii ca nu esti primul om din partea căruia mi se aduc acuze ca precum că as fi un nesocotit sau un aventurier.De fapt lucrurile stau cardinal inver,sint poate unul din cei mai precauti oameni de care ai auzit vre-o data.Iar cind pariezi,nu-i neaparat sa explici lucrurile.De aceea sint sigur ca cu orice antrenor sau combinatie de jucatori rezultatele selectionatelor nu se vor schimba esential,pentru ca problema fotbalului din Moldova nu e in jucatori sau antrenori.
-4 1 tifo 18 ноября 2015 | 16:12 Ghiaghia Uzea * Ilie cebanu ai vrut sa spui?
-1 64 Ghiaghia Uzea 18 ноября 2015 | 14:51 Cu acelaș succes poți pune pariu că pe Lună ar putea crește porumb, în anumite condiții. Cum poți paria pe ceva ce e imposibil să poți și deomnstra? Plus că rezultatele în fotbal e un lucru foarte relativ și conjunctural. O victorie accidentală cu echipa Greciei, de exemplu, care se află la o etapă complicată din existența sa, ar putea însemna oare pentru Moldova un progres real? Pe de altă parte, un colectiv inghegat al naționalei care să fie compus din jucători cu practică de joc permanentă în campionate decente, nu ar fi oare deja un semn de progres chiar daca rezultatele-s sub cele așteptate? Ciobanu Pavel e un portar fără practică de joc care nu reușește să confirme la echipa sa de club. Și cu asta e spus totul despre el, iar Stoica nu ar fi rău sa rămînă la națională pînă în 2017 pentru a munci într-un ritm normal.
-2 1403 Garaba 18 ноября 2015 | 12:50 Pun pariu ca cu oricare alt portar in locul lui Ciobanu si cu oricare alt antrenor in locul d-lui Stoica rezultatele nationalei nu vor fi altele.Asta pentru ca problema fotbalului din Moldova e defapt managementul,mai exact lipsa acestuia.Pentru ca managerii,care defapt sint angajati si platiti de investitori,au menirea de a crea si a supraveghea un sistem fotbalistic,care ar produce sistematic fotbalisti si antrenori de calitate,care la rindul lor ar trebui sa arate si rezultate.Iar in Republica Moldova fotbalul se tine doar pe stranieri.
-3 64 Ghiaghia Uzea 18 ноября 2015 | 11:33 Ciobanu e mult sub nivelul la care se cere se fie si al lui Coselev si mai ales sub nivelul lui Radu Mîțu. Un portar bun, pentru o echipa care joaca defensiv si depinde enorm de emotii de moment, inseamna 50% din succes. Cu Pavel in teren, Moldova are mereu de surmontat un handicap de 1-2 goluri pe meci. Iata buba acea mare a acestei echipe. Restul bubelor, ca apararea neexperimentata au atacul slab, sunt probleme minore.
+2 1403 Garaba 18 ноября 2015 | 09:10 Такой в Молдове футбол - футболисты с модными причёсками,тренера если не олимпийские чемпионы то хотя бы иностранные специалисты,инвесторы чуть ли не Боги и подписывают они только дорогих иностранных футболистов или по крайней мере дешёвых африканцев.А вот он уровень молдавского футбола - чуть ниже Азербайджана,на ровне с Лихтенштейном.
-3 1403 Garaba 18 ноября 2015 | 09:03 Все понимали что Азербайджан фаворит этого матча.По коэффициентам букмекеров это можно было легко понять всем,даже тем кто не следит за выступлениями этих сборных.
-10 11 ПОЗОР 18 ноября 2015 | 08:37 ОтСтойка, оставь нашу Сборную, ты не тренер ты просто ЖОПОЛИЗ Пашки

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑