ALERTĂ la Hanovra. Meciul dintre Germania-Olanda, anulat din cauza pericolului unui ATENTAT TERORIST



foto: theguardian.com

(UPDATE 21:22) Poliţia germană a anunţat că meciul amical de fotbal între echipele Germaniei şi Olandei, care urma să fie disputat în această seară pe stadionul din Hanovra, a fost anulat din cauza pericolului unui atentat terorist.

(20:44) Stadionul din Hanovra pe care urma să se dipute meciul amical de fotbal Germania - Olanda este evacuat în acest moment. Meciul a fost anulat.

Decizia a fost luată după depistarea pe stadion a unei valize neidentificate. Pe stadion urmau să se afle cancelarul Angela Merkel şi câţiva miniştri germani.

DW Sports susține că s-a luat decizia ca meciul să fie anulat după ce pe stadion a fost găsit un "obiect suspect". "Meciul a fost amânat din motive de securitate", susține poliția locală într-un mesaj oficial. O persoană suspectă a fost reținută în afara arenei. 

Potrivit informațiilor, s-au făcut pregătiri pentru ca la startul amicalului să fie omagiate victimele atentatelor din Franța. Stadionul a fost luminat în steagul Franței și la intrare a fost proiectat sloganul "Liberte, Egalite, Fraternite". Sursa citată susține că înaintea meciului urma să se intoneze imnul Franței.

Ieri, meciul amical dintre Belgia şi Spania a fost şi al anulat, din cauza unor probleme de securitate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑