Jocul Stelei, criticat după meciul cu Ludogorets: "Toată echipa a fost la pământ"



01 февраля 2016

 

**VIDEO** Jocul Stelei, criticat după meciul cu Ludogorets:

VIDEO. Steaua - Ludogorets 0-3. Campioana a făcut cel mai slab meci de pregătire din Turcia şi jocul bucureştenilor a fost criticat de o legendă a "roş-albaştrilor", Gabi Balint, care anunţă că intensitatea antrenamentelor lui Thomas Neubert sunt de vină pentru acest rezultat.

"Nu au putut pentru că au fost foarte obosiţi. S-a văzut asta prin faptul că nu aveau agresivitate, nici măcar concentrare, au greşit multe pase. Asta vine în urma suprasolicitării. E o perioadă când se face mult efort. S-a acumulat oboseală şi din cauza asta nu a ieşit nimic. Astăzi a fost toată echipa la pământ. N-o fi gândit bine ultimele antrenamente înaintea acestui meci", a comentat Gabi Balint, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Nici Helmuth Duckadam nu a fost impresionat de ce au arătat fotbaliştii şi admite că niciun jucător nu a ieşit în evidenţă contra bulgarilor. Singurele 3 ocazii de a marca au venit după faze fixe, dar au fost irosite de Ciprian Marica şi Paul Papp.

"Un meci slab pentru Steaua în faţa unei echipe bune. Practic, am văzut o echipă obosită, începând cu portarii, care fiecare e vinovat la câte un gol. Toată echipă, inclusiv cei care au intrat pe parcurs, au reprezentat o echipă ştearsă. Astăzi nu am avut ce să vedem. Golul 3 e al lui Cojocaru. Nu a ieşit, a stat pe linia porţii, a luat gol de la 5 metri", a admis şi preşedintele de imagine al campioanei.

Două meciuri de pregătire mai are de disputat Steaua în turneul din Turcia, ambele transmise în direct de Digi Sport 1.

4 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

6 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑