Cei mai buni de pe continent. Germania a castigat pentru prima data Campionatul European de handbal masculin dupa finala cu Spania



01 февраля 2016
 width=
Cei mai buni de pe continent. Germania a castigat Campionatul European de handbal masculin dupa finala cu Spania, pe care a invins-o-o cu 24 la 17. Nemtii au cucerit trofeul pentru a doua oara in istorie.

 

Finala europeanului a avut loc in orasul polonez Cracovia. Nationala Germaniei a fost din start la carma jocului, marca gol dupa gol, iar in aparare a avut o prestatie exemplara. Nemtii au castigat prima repriza cu 10 la 6. In continuare, avansul echipei antrenate de Dagur Sigurdsson crestea si, la un moment dat, a ajuns la 9 puncte. 

 

Spaniolii au redus din diferenta pe finalul meciului, insa nu mai mult de atat. Germania a castigat cu 24 la 17 si a cucerit titlul european. 

 

Germania a devenit campioana europeana pentru a doua oara in istorie. De cealalta parte, Spania continua traditia proasta a jucat a patra sa finala la Euro si are doar infrangeri.  Medaliile de bronz la campionatul continental i-au revenit Croatiei. In finala mica, aceasta a batut Norvegia cu 31 la 24.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑