Fostul CFR-ist Alvaro Pereira, protagonist într-un derby încheiat cu scandal



01 февраля 2016

 

**VIDEO** Fostul CFR-ist Alvaro Pereira, protagonist într-un derby încheiat cu scandal

După ce Boca Juniors şi River Plate au arătat că rivalitatea dintre ele este la fel de intensă chiar şi când se întâlnesc într-un meci amical, alte două echipe din Argentina au încheiat un meci test cu un scandal uriaş.

Estudiantes La Plata şi Gimnasia La Plata s-au întâlnit la Mar der Plata, într-o nouă ediţie a Copei Ciudad de La Plata, un tradiţional amical care se dispută între cele două rivale înainte de startul sezonului.

Deşi a fost vorba doar despre un meci de pregătire, tensiunea a fost la cote înalte, mai ales după ce Auzqui a deschis scorul pentru Estudiantes în minutul 17. A fost singurul gol al unei partide care s-a terminat cu o bătaie generală.

La creşterea stării de nervozitate a contribuit şi Alvaro Pereira, fost jucător în Liga 1, la CFR Cluj. Uruguayanul care a mai evoluat la FC Porto şi Inter Milano a primit direct cartonaşul roşu în minutul 55, când a avut o intrare desprinsă parcă din filmele cu arte marţiale asupra lui Facundo Oreja.

Victima fundaşului stânga a avut serios de suferit în urma loviturii primite la cap şi a părăsit terenul de joc cu ambulanţa.

Meciul a rămas unul tensionat, iar în primul minut al prelungirilor, portarul celor de la Gimnasia, Enrique Bologna, a fost şi el eliminat. Dar scânteia care a aprins scandalul a venit câteva minute mai târziu, după o altă intrare foarte dură a unui jucător de la Estudiantes, Santiago Ascacibar, care a primit, la rândul său, direct cartonaşul roşu.

Imediat, jucătorii celor două echipe au declanşat o bătaie în toată regulă, în care "s-a remarcat" portarul lui Estudiantes, Mariano Andujar, fost la Catania şi Napoli, în Serie A TIM.

În aceste condiţii, arbitrului nu i-a mai rămas altceva de făcut decât să suspende meciul înainte de sfârşitul minutelor de prelungire pe care le dictase.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑