Tănase, gol şi ratarea serii! Reghe: "Dacă ar înscrie meci de meci, ar fi printre cei mai buni"



 

**VIDEO** Tănase, gol şi ratarea serii! Reghe: 

Steaua a învins-o cu 4-0 pe FC Botoşani (VIDEO AICI) şi se îndreaptă cu paşi repezi spre cel de-al 25-lea titlu din istorie. Adi Popa, Piovaccari, Pîrvulescu și Tănase au înscris în meciul din Ghencea, dar primele 3 goluri au venit după faze controversate (VIDEO şi DETALII AICI).

După golul reuşit în Cupă, în semifinala de vis cu Dinamo (5-2), Cristi Tănase a "recidivat" şi în campionat. Decarul Stelei a închis tabela în meciul cu FC Botoşani, în minutul 68, finalizând un contraatac-şcoală al elevilor lui Laurenţiu Reghecampf. 

VIDEO Golul lui Tănase:

"Dodel" a fost şi autorul uneia dintre cele mai mari ratări ale sezonului în Liga 1. Mijlocașul stelist a irosit șansa de 5-0 în minutul 72 al disputei contra formației din Moldova, șutând de la 3 metri, singur cu toată poarta goală în față, pe lângă, după o pasă perfectă primită de la Adi Popa.

VIDEO Ratarea lui Tănase:

Dorit de turcii de la Trabzonspor, unde s-a transferat şi fostul său coleg din Ghencea Alexandru Bourceanu, Cristi Tănase este gata să facă la vară pasul spre un alt campionat. Imediat după meciul cu FC Botoşani, Laurenţiu Reghecampf şi-a lăudat elevul.

"Tănase a crescut enorm, uitați-vă la forța lui fizică, dacă ar marca meci de meci ar fi printre cei mai valoroși jucători din România!", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la finalul partidei cu FC Botoşani.

Adus în 2009 de la FC Argeş, mijlocaşul de 27 de ani este cotat la 2,7 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de. El a reuşit două goluri şi 3 pase decisive pentru Steaua în acest sezon al Ligii 1.

27 de ani are Tănase

2,7 milioane de euro e cota de piaţă a lui Tănase

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑