Ghinion pentru Răzvan Lucescu! Două autogoluri în patru meciuri



 

 **VIDEO** Ghinion pentru Răzvan Lucescu! Două autogoluri în patru meciuri

Petrolul a bifat patru rezultate de egalitate sub comanda lui Răzvan Lucescu, dintre care trei în Liga 1, dar și unul cu Astra, remiza din semifinalele Cupei României, scor 0-0.

Ploieștenii au primit trei goluri în cele două meciuri cu Astra, în întâlnirea cu Chiajna și în duelul cu Dinamo, însă doar unul a fost reușit de adversari, în partida cu echipa pregătită de Flavius Stoican, când Bărboianu l-a învins pe Pecanha cu o execuție superbă de la distanță (VIDEO AICI).

Celalalte două goluri primite de trupa antrenată de Lucescu au fost "reușite" chiar de jucătorii Petrolului. În partida cu Astra din campionat, scor 1-1, Alcenat și-a introdus balonul în proprie poartă, dar Hoban a izbutit să egaleze în cele din urmă, în prelungiri, salvându-și echipa de la înfrângere.

Cu Dinamo, în etapa trecută, Petrolul a fost aproape, în sfârșit, de a doua victorie a anului, dar acum a venit rândul lui Guilherme să-și învingă propriul portar, la scorul de 2-1 pentru deținătoarea Cupei României, astfel că jocul de la Ploiești s-a terminat la egalitate, 2-2.

15 goluri a primit Petrolul în 25 de etape din Liga 1. Ploieștenii au cea mai bună apărare, alături de liderul Steaua

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑