Kompany s-a crezut mai tehnic decât este și din această cauză a fost eliminat în partida cu Israel



 

**VIDEO** Kompany s-a crezut mai tehnic decât este și din această cauză a fost eliminat în partida cu Israel

VIDEO Israel - Belgia 0-1. Căpitanul Vincent Kompany (28 de ani), legitimat la Manchester City, a avut o prestație solidă în defensiva Belgiei, dar eliminarea sa din minutul 63 era să-i coste scump pe oaspeți.

Belgia și-a reafirmat statutul de favorită în preliminariile Euro 2016, reușind să se impună pe terenul Israelului grație golului marcat de Marouane Fellaini, din pasa fundașului Kompany. Simțind că este pe val, Kompany a încercat apoi să fie show-man, dar a eșuat lamentabil.

După ce a dat assist-ul din minutul 9, Kompany a încercat un gol de generic, în minutul 12, când a ținut mingea pe picior înainte de a dezlănțui un voleu care a trimis balonul mult peste.

Apoi, în minutul 63, după un dribling eșuat, căpitanul Belgiei a faultat, primind al doilea cartonaș galben din partea centralului Mark Clattenburg, care-l cunoaște bine din campionatul Angliei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

În cele din urmă, naționala lui Mark Wilmots a rezistat și s-a impus cu 1-0, având practic biletele asigurate pentru turneul din Franța. Echipa de start folosită de Wilmots: Courtois - Alderweireld, Kompany, Lombaerts, Vertonghen - Fellaini, Nainggolan, Witsel - De Bruyne, Benteke, Hazard. Au mai jucat Chadli, Denayer și Origi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑