Cum să câștigi doar cu serviciul. Isner - Raonic, partidă cu 38 de ași, fără break în 39 de game-uri!



 

Cum să câștigi doar cu serviciul. **VIDEO** Isner - Raonic, partidă cu 38 de ași, fără break în 39 de game-uri!

Turneul ATP de la Miami, transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport, a propus un meci memorabil între John Isner (29 de ani, locul 24 ATP, favorit 22) și Milos Raonic (24 de ani, locul 6 ATP, favorit 5), în optimile competiției.

Americanul s-a impus după trei seturi decise la tiebreak, scor 6-7(3), 7-6(6), 7-6(5), după două ore și 45 de minute de joc.

A fost un duel atipic, între doi jucători cu serviciu extraordinar, dar care nu se complică atunci când vine vorba de atacarea mingilor decisive. Rareori am văzut schimburi mai lungi de 4-5 mingi, iar până la final nu s-a realizat nici măcar un break în cele 39 de game-uri jucate!

Ambii jucători și-au ținut serviciul până la capăt, oferind împreună doar 4 șanse de break, toate salvate. La finalul partidei decise de trei tiebreak-uri dramatice, John Isner a contorizat 25 de ași, iar Milos Raonic 13.

În total, 38 de ași în 39 de game-uri, primul serviciu al celor doi jucători fiind la mare înălțime. Isner a comis și două duble greșeli, iar canadianul patru. Diferența dintre cei doi a fost minimă: Isner a câștigat 117 puncte din 233, iar Raonic restul de 116!

În turul următor, John Isner va da piept cu japonezul Kei Nishikori. Celelalte sferturi de finală vor fi Djokovic - Ferrer, Thiem - Murray și Monaco - Berdych. AICI, rezultatele zilei de marți.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑