Decizia luată de Gâlcă, după ce Tănase a scuipat înspre fanii Stelei: "Şi-a cerut scuze! Va rămâne căpitan"



 

**VIDEO** Decizia luată de Gâlcă, după ce Tănase a scuipat înspre fanii Stelei:

Cristi Tănase a avut parte de o perioadă agitată în ultimul timp, care a culminat cu gestul necontrolat făcut la meciul din Ghencea, cu Viitorul, când a scuipat în direcţia fanilor Stelei care îl apostrofau. Imediat s-a născut un scandal pe această temă, iar părerile au fost împărţite. 

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, este unul dintre cei care i-au luat apărarea căpitanului de echipă. Lui i s-a alăturat şi antrenorul Costel Gâlcă. Acesta a afirmat, într-o conferinţă de presă, că banderola va rămâne în continuare la Cristi Tănase.

"Am vorbit cu el şi ştiu şi persoana care îl tachina. Mereu e un spectator negativ. Nu numai Tănase trece prin asta. E o greşeală, dar când cineva te aduce la disperare, mai ales că îl auzi, poţi reacţiona. Şi-a cerut scuze. Va rămâne căpitanul Stelei.", a declarat Costel Gâlcă, într-o conferinţă de presă.

Tănase a bifat 35 de minute şi în meciul României cu Insulele Feroe, de la Ploieşti. L-a înlocuit pe Raul Rusescu, în minutul 60, dar de atunci a intrat în colimatorul spectatorilor prezenți pe ”Ilie Oană”. Fiecare moment în care ”decarul” Stelei avea mingea se transforma într-un cor de fluierături, iar această stare s-a menținut până când jucătorul a plecat la vestiare. Anghel Iordănescu şi Răzvan Raţ au luat atitudine, imediat după această partidă.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑