Grecii au vrut să mușamalizeze o bătaie de la un meci din 2013! Imaginile șocante au ieșit la iveală



 

**VIDEO** Grecii au vrut să mușamalizeze o bătaie de la un meci din 2013! Imaginile șocante au ieșit la iveală

Despre consumatorii de fotbal din Grecia se știe că sunt foarte pătimași, dar atmosfera fierbinte din tribune se transferă deseori și pe terenul de joc, unde au loc evenimente reprobabile la meciurile granzilor Olympiakos, Panathinaikos sau PAOK.

Episoadele de la meciurile din prima ligă au fost însă puse în umbră de un eveniment care a avut loc în 2013, la un meci din ligile inferioare. Partida Asteras Exarchion - Hercules Peristeri a oferit un moment trist, care se putea solda cu urmări tragice.

După un gol marcat din lovitură liberă, un jucător al oaspeților s-a dus să se bucure ostentativ în fața goalkeeperului advers, care l-a lovit fără remușcări. Imediat, același jucător a mai încasat o lovitură de la un adversar, înainte ca al treilea oponent să-i dea un șut în cap, fapt care a declanșat scandalul pe gazon.

Pentru că și-a dat seama că toți colegii agresatului vor încerca să-și răzbune colegul, fotbalistul de la Asteras a luat-o la fugă pe teren, pentru a scăpa de furia rivalilor, iar clipul video se încheie cu o bătaie generală, la care au participat ambele tabere.

Federația greacă a încercat să ascundă vreme de doi ani filmarea momentului violent, dar un fan al lui Glasgow Rangers a intrat în posesia clipului și l-a publicat pe internet la începutul săptămânii. Ar fi de așteptat ca ambele cluburi să fie sancționate pentru incidente.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑