Steaua – BC Mureș 90-94. Oaspeții conduc cu 2-0 în seria semifinală a Ligii Naționale



 

**VIDEO** Steaua – BC Mureș 90-94. Oaspeții conduc cu 2-0 în seria semifinală a Ligii Naționale

Baschetbaliștii de la Steaua a pierdut și al doilea meci din semifinalele Ligii Naționale. BC Mureş s-a impus, la Bucureşti, cu 94-90, și mai are nevoie de o singură victorie pentru a ajunge în ultimul act.

Duel spectaculos în Sala Polivalentă din București, între Steaua și BC Mureș. Învinși în primul meci din semifinale, roș-albaștrii aveau nevoie uriașă de victorie. Încurajată puternic din tribune, echipa antrenată de Niksa Bavcevic a intrat mai greu în joc și a pierdut primele două sferturi.

După pauza mare, Mihai Paul a fost de neoprit și i-a dus pe steliști la conducere. Răspunsul mureșenilor a venit prin Ivan Ivanovic. Autor al unui double double, muntenegreanul a semnat desprinderea oaspeților. Steaua nu a mai reușit să revină și a pierdut cu 90-94.

BC Mureș conduce cu 2-0 după meciurile din deplasare și mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finală. Seria se mută acum la Târgu Mureș. Meciul trei va avea loc miercuri, de la ora 19:15, în direct la Digi Sport 1.

“Avem 2-0, dar nimic nu este terminat. Au multă experiență și o echipă bună. Ne întoarcem la Mureș ca să câștigăm încă un meci și să mergem în finală.”, a spus la final Ivan Ivanovic. Mihai Paul a recunoscut superioritatea formației ardelene: “N-am reușit să-i oprim. E o echipă foarte experimentată, au foarte multe arme, din păcate pentru noi.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑