Șumudică, "șocul pozitiv" la Astra: "E victoria jucătorilor, eu am lucrat doar o zi cu ei" 



 

**VIDEO** Șumudică,

VIDEO Petrolul - Astra 1-2. Marius Șumudică a revenit cu o victorie pe banca Astrei, formație pe care a mai antrenat-o în 2009 și în 2011.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a păstrat laudele pentru jucătorii săi, spunând că nu a avut decât o zi pentru a lucra împreună cu ei, iar acest succes le aparține lor. Șumudică a spus că prima victorie în deplasare obținută de Astra după 24 august 2014 e o dovadă că șocul cauzat de schimbarea antrenorului este, de cele mai multe ori, pozitiv.

Acum, gândurile giurgiuvenilor se îndreaptă către viitorul adversar, Ceahlăul. "Dacă nu câștigăm la Piatra Neamț, rezultatul de aici nu are nicio valoare.", afirmă antrenorul vicecampioanei din sezonul trecut.

Ceahlăul - Astra se joacă duminică, de la ora 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

"Vreau să-mi felicit jucătorii, fiindcă nu am avut decât o zi să lucrez cu ei. E victoria lor, au reușit să facă ce le-am cerut. La final, rezultatul adeverește că un șoc la echipă poate fi pozitiv. Au intrat foarte bine și jucătorii de pe margine, Budescu și Alibec. Când au marcat , i-am pus să îmi dea câte o palmă. Glumesc.", a declarat Marius Șumudică, la finalul meciului Petrolul - Astra 1-2.

"N-am venit să mă apăr, am jucat cu doi atacanți, în sistem 4-4-2. Silviu Lung jr și Găman spuneau că nu am câștigat în deplasare din 24 august. Iată că am făcut-o azi. Sperăm să ne întoarcem cu rezultat pozitiv și de la Piatra Neamț. Dacă nu câștigăm acolo, rezultatul de aici nu are nicio valoare.", a adăugat noul antrenor al Astrei Giurgiu.

Marius Șumudică a discutat și despre situația fostei sale echipe, Concordia Chiajna, care a câștigat un singur meci din cele 5 disputate după demiterea lui și se îndreaptă vertiginos către retrogradare. Inclusiv despărțirea de Wellington este socotită o greșeală, fiindcă, dându-l afară, ilfovenii au ratat ocazia de a vinde în vară un atacant care, în opinia actualului antrenor de la Astra, poate juca la orice echipă din țară.

"Îmi pare rău de situația în care se află Chiajna și îmi doresc să se salveze de la retrogradare. M-aș fi văzut să termin campionatul în verde. Am refuzat toate ofertele pe care le-am avut, ca să mă întorc la Chiajna. Am crezut că se poate ca în ceasul al 12-lea cei de acolo să își dea seama că au făcut o greșeală. Cu tot respectul pentru Baciu și staff-ul lui, se vede că era o echipă făcută în totalitate de mine. Cei de acolo au făcut o mare greșeală cu Wellington, care se putea transfera și, după părerea mea, poate juca la orice din țară.", a încheiat Șumudică.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑