Nu-i vede bine împreună pe Dinu Gheorghe și Ionuț Negoiță: "Nu-i prinde iarna împreună"



 

**VIDEO** Nu-i vede bine împreună pe Dinu Gheorghe și Ionuț Negoiță:

Schimbarea de conducere din Șoseaua Ștefan cel Mare nu sună bine pentru toată suflarea dinamovistă. Colaborarea dintre finanțatorul Ionuț Negoiță și directorul general Dinu Gheorghe nu va fi una de lungă durată, după părerea unui fost acționar al "câinilor roșii", Vasile Turcu.

Omul de afaceri a spus, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special", că e convins că cei doi nu se vor înțelege, fiindcă sunt caractere diferite.

Vasile Turcu, care este prieten cu Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, cunoaște detalii din culisele colaborării dintre acesta și Dinu Gheorghe, care a fost președinte timp de doi ani la gruparea de pe malul Dunării. "Ar vrea să îl conducă și pe conducătorul de club, dar nu merge, cine bagă bani dictează.", a precizat omul de afaceri.

"'Tare frumoasă' mi se pare schimbarea de conducere de la Dinamo. Eu cred că nu-i prinde iarna cu paltonul împreună, fiindcă eu cunosc caracterul. Sunt convins că nu o să se înțeleagă, sunt caractere total diferite.", a declarat Vasile Turcu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Domnul Dinu își dorește performanță, vrea să aducă jucători, dar e cam greu. Nu e greu de lucrat cu el, dar ar vrea să îl conducă și pe conducătorul de club. Dar nu merge, cine bagă bani dictează. Cunosc mai mult, dar nu vreau să vorbesc acum. Când ai fost pe la 4 cluburi și nu s-a ales nimic, când nu ai stabilitate, e o problemă, pe undeva. Ori domnul Dinu este prea bun și patronii sunt prea răi și nu știu să lucreze cu el, ori nu își găsește locul. Știu mai multe de la domnul Niculae, dar nu vreau să spun mai multe.", a adăugat fostul acționar de la Dinamo.

Nici cele mai recente performanțe din cariera lui Dinu Gheorghe - câștigarea Cupei și a Supercupei României alături de Astra - nu-l impresionează pe Vasile Turcu. 

"Dacă îi pui la dispoziție bani mulți, are și rezultate, știe să le facă. Când a câștigat Cupa și Supercupa cu Astra, ce campionat mai avem? Cine mai era Steaua, cine mai erau celelalte?", a încheiat omul de afaceri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑