Transfer de senzaţie la Milsami Orhei! Echipa a semnat cu un mijlocaş al naţionalei Moldovei



foto:  www.milsami.md

Milsami Orhei a realizat un nou transfer de senzaţie! Echipa antrenată de Iurie Osipenco a semnat cu mijlocaşul naţionalei Moldovei, Alexandru Antoniuc, care ultima dată a evoluat la Veris.

"Am semnat cu Milsami pentru că mi s-a propus un contract mai bun decât alte cluburi din Moldova. Echipa are obiective mari. Milsami îşi propune câştigarea titlului sau cel puţin accederea în cupele europene", a spus jucătorul Milsami, Alexandru Antoniuc.

Alexandru Antoniuc a plecat de la Veris Chişinău luna trecută. Cu gruparea din capitală, Antoniuc a câştigat sezonul trecut medaliile de bronz în Divizia Naţională. Mijlocaşul, în vârstă de 25 de ani, a mai jucat în carieră la Zimbru Chişinău, Rubin Kazan şi Kamaz Naberejnîie Celnî. Pentru naţionala Moldovei, Antoniuc a evoluat în 15 meciuri şi a înscris două goluri.

Antoniuc este al treilea fotbalist transferat în acest intersezon de Milsami Orhei. Echipa antrenată de Iurie Osipenco a mai semnat cu un alt mijlocaş al naţionalei Moldovei, Andrei Cojocari, dar şi cu cunoscutul atacant român, Cristian Bud.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑