Brazilia promite să obţină un scor cât mai categoric în partida din sferturi cu naţionala Columbiei



foto: digisport.ro

Jucătorii naţionalei Braziliei promit că nu vor mai avea emoţii în meciurile de la Cupa Mondială şi vor încerca să câştige partida din sferturi cu Columbia cu un scor cât mai categoric. "Trebuie să ne arătăm valoarea şi să demonstrăm că suntem favoriţi la câştigarea Campionatului Mondial", a declarat mijlocaşul naţionalei Braziliei, Fernandinho.

După ce s-au calificat cu mari emoţii în sferturi, învingând Chile doar în urma loviturilor de departajare, fotbaliştii brazilieni au mărturisit că antrenorul Felipe Scolari le-a adus în cantonament mai mulţi psihologi.

"Am lucrat şi cu psihologi, având discuții foarte utile. Cred că toţi jucătorii au început Cupa Mondială foarte bine pregătiţi, însă acum, în play-off, nu există loc pentru emoţii. Cu toții suntem conștienți de ceea ce trebuie să facem. Cel mai important lucru este să intrăm în teren şi să facem ceea ce ştim mai bine pentru a obţine rezultatul dorit", a declarat mijlocaşul Braziliei Fernandinho.

Brazilia va lupta pentru un loc în semifinale cu reprezentativa Columbiei, una din revelaţiile Campionatului Mondial. Jucătorii naţionalei Braziliei spun că vor fi foarte atenţi cu James Rodriguez, cel care a marcat cinci goluri la această ediţie a Mondialului şi a fost desemnat de FIFA cel mai bun jucător din faza grupelor.

"Rodriguez este un jucător tehnic. El controlează balonul foarte bine cu piciorul stâng şi are un şut foarte puternic. Cred că la acest turneu final el a demonstrat tuturor că AS Monaco nu în zadar a plătit mulţi bani pentru transferul lui de la FC Porto", a mai spus Fernandinho.

Brazilia va întâlni Columbia vineri, la Fortaleza, cu începere de la ora 23:00. Învingătoarea va juca în semifinale cu câştigătoarea meciului Olanda - Costa Rica. Brazilia a câştigat de cinci ori Cupa Mondială, ultima dată în 2002.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑