Dusan Uhrin jr. nu e entuziasmat: "Va fi greu la retur, Petrolul are o echipă foarte bună"



01 августа 2014

 

**VIDEO** Dusan Uhrin jr. nu e entuziasmat:

Antrenorul cehilor de la Viktoria Plzen, Dusan Uhrin, a remizat din nou 1-1 într-o partidă jucată contra lui Răzvan Lucescu, după un Rapid - Mlada Boleslav disputat în Cupa UEFA, în Giulești, în noiembrie 2006.

La 8 ani distanță, Uhrin a făcut un pas important spre calificarea în play-off-ul UEL. Deși golul marcat în deplasare îi oferă lui Plzen prima șansă la retur, Uhrin jr. vrea să rămână cu picioarele pe pământ și le-a transmis elevilor săi că meciul din Cehia va fi unul infernal.

În principal, tehnicianul Viktoriei se teme de cei mai tehnici fotbaliști ai Petrolului - Juan Albin, Filipe Teixeira și Adrian Mutu. Pericolul poate veni, însă, și de la Priso, Nepomuceno sau Tamuz.

"E un rezultat bun, dar cred că șansele sunt 50-50. A fost un meci greu, cu multe atacuri, multe ocazii. Vom vedea ce se va întâmpla la retur, dar sigur va fi greu, pentru că Petrolul are echipă bună.

Am avut ocazii, dar și ei au avut, deci cred că egalul este echitabil. Pentru noi a fost o surpriză mare că Mutu nu a fost titular.

Sunt fericit că am înscris, e un rezultat bun, dar nu suficient de bun, având în vedere că a mai rămas un meci. Petrolul are o echipă foarte bună, dar noi avem altă mentalitate și va fi un meci bun în retur. Noi am jucat azi ca în orice alt meci", a declarat Uhrin la Digi Sport, la scurt timp după încheierea partidei de la Ploiești.

Viktoria Plzen - Petrolul se joacă joia viitoare, pe 7 august, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:00. Fazele VIDEO vor fi transmise în timp REAl pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑