& SONDAJ A fost henț la golul prin care Plzen a egalat la Ploiești? Petrolul ar fi avut avantaj pentru retur



01 августа 2014

 

**VIDEO & SONDAJ** A fost henț la golul prin care Plzen a egalat la Ploiești? Petrolul ar fi avut avantaj pentru retur

Kolar, autorul golului prin care Viktoria Plzen a egalat-o pe Petrolul pe finalul meciului de joi (1-1, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), este suspectat că ar fi comis henț în momentul în care a trimis mingea în poarta lui Pecanha.

Petrolul a ratat în prelungiri ocazia de a câștiga meciul tur din dubla manșă cu echipa lui Dusan Uhrin junior, primind gol în minutul 90+1, la capătul unei faze în care întreaga suflare petrolistă a acuzat lipsa de concentrare a apărătorilor.

Reluările reușitei oaspeților de joi seară au arătat, însă, un detaliu greu de observat la viteza în care s-a desfășurat faza, dar care nu ar fi trebuit ocolit de arbitru: se pare că Daniel Kolar a trimis mingea în poartă cu mâna, caz în care golul nu ar fi trebuit validat. Petrolul ar fi câștigat și ar fi plecat cu avantajul unei victorii în returul de la Plzen, de peste o săptămână, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.


VIDEO Discuțiile din studioul Digi Sport pe marginea presupusului henț comis de Kolar

 

 

 

Viktoria Plzen - Petrolul se joacă joia viitoare, pe 7 august, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:00. Fazele VIDEO vor fi transmise în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑