Răzvan Lucescu: "Returul cu Viktoria va fi pe viață și pe moarte". Meciul, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1



01 августа 2014

 

**VIDEO** Răzvan Lucescu:

Petrolul s-a văzut egalată în minutele de prelungire la meciul cu Viktoria Plzen (1-1, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), din manșa întâi a turului 3 preliminar din UEFA Europa League, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Antrenorul prahovenilor, Răzvan Lucescu, a spus că reușita lui Kolar, venită pe fondul unei greșeli colective, a adus o mare dezamăgire în tabăra "lupilor galbeni", dar anunță o partidă pe viață și pe moarte la returul din Cehia, care va fi, de asemenea, transmis de Digi Sport.

"Golul trebuia evitat cu mare ușurință", consideră tehnicianul petrolist, care consideră că punctele forte ale adversarilor au fost experiența din UEFA Champions League și un plus la fazele fixe.

"E dezamăgire mare și e normal să fie așa. În minutul 91 era 1-0 pentru noi. Am tratat cu o ușurință incredibilă acea fază la care am avut mingea în picior. Trebuia evitat cu foarte mare siguranță. Dincolo de asta, e dezamăgire pentru munca depusă.

Am întâlnit un adversar cu o liniște și o siguranță foarte mari, ca echipă, grație experienței din Champions League. Noi a trebuit să muncim pentru a ajunge la poarta lor și să ne repliem rapid.", a declarat Răzvan Lucescu, pentru Digi Sport.

"În partea a doua au căzut puțin, iar noi am reușit să marcăm. Au avut și ei ocazii foarte importante și au pus probleme la fazele fixe, profitând de așezarea noastră. La gol ar fi trebuit să blocăm centrarea și să stăm mai bine în careu, la faza golului primit.", a adăugat antrenorul grupării prahovene.

"La retur va fi un meci pe viață și pe moarte, în care noi să profităm de fiecare greșeală a lor și să nu comitem erori, la rândul nostru. Orice greșeală te poate costa, iar pe noi ne-a costat astăzi. Trebuie să avem forța de a trece peste acest moment.", a încheiat Răzvan Lucescu.

Viktoria Plzen - Petrolul se joacă joia viitoare, pe 7 august, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:00. Fazele VIDEO vor fi transmise în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑