Răzvan îl laudă pe Mutu: "Mă aşteptam la o reacţie extraordinară de la el. A avut-o!"



01 августа 2014

 

**VIDEO** Răzvan îl laudă pe Mutu:

Adrian Mutu l-a mulţumit pe deplin pe Răzvan Lucescu cu evoluţia din Petrolul - Viktoria Plzen (1-1, VIDEO AICI). Decarul ploieştenilor a marcat după ce a fost introdus pe teren şi promite că nu se va opri: "voi încerca să înscriu şi în retur", a anunţat Mutu.

Adrian Mutu a fost doar rezervă în meciul cu Viktoria Plzen. Introdus pe teren în minutul 56, "Briliantul" a deschis scorul cu 15 minute înainte de final, cu o execuţie din afara careului (VIDEO AICI). Ploieştenii au fost egalaţi în prelungiri şi trebuie să facă un meci perfect în returul din Cehia pentru a se califica în play-off-ul Europa League.

"Clar că de la Adi mă aşteptam, mă aşteptam la o reacţie extraordinară, a avut-o. A avut multe desprinderi foarte bune între linii. Cert e că a făcut ceea ce trebuie el să facă, a marcat un gol extrem de important, într-un meci care în mod firesc ar fi trebuit să se termine cu vict noastră", a declarat Răzvan Lucescu.

Mutu nu este mulţumit cu primul gol pentru Petrolul în cupele europene. "Briliantul" speră sa recidiveze şi în returul de la Plzen.

"De vreo 3 ani nici n-am mai jucat în astfel de competiţii, iar de fiecare dată când am jucat am înscris, aşa că mă aştept să înscriu în continuare, să sparg gheaţa şi în campionat. Am avut ocazia la acel 11 metri, dar o să îmi iau revanşa duminică", a afirmat şi Adrian Mutu.

Meciul retur dintre Viktoria Plzen și Petrolul se va disputa joi, 7 august, cu începere de la ora 21:00, urmând să fie transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele video vor fi disponibile în timp real pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑