Antrenamente în sudoarea frunţii. Milsami se pregăteşte de un derby cu Dacia



01 августа 2014
Foto: milsami.md

Antrenamente la temperaturi ridicate, în ajunul unui meci de foc. Jucătorii de la Milsami se pregătesc de derby-ul cu Dacia la temperaturi de peste 35 de grade Celsius. Fotbaliştii dar şi antrenorul echipei au declarat că vor să se revanşeze pentru remiza din prima etapă cu Saxan şi să obţină prima victorie din acest sezon.

Jucătorii de la Milsami se pregătesc de meciurile Diviziei Naţionale în condiţii extreme. Fotbaliştii sunt nevoiţi să facă antrenamente la temperaturi care depăşesc 35 de grade Celsius şi sunt mereu cu gândul la cei care sunt în vacanţă.

"Este destul de cald şi e cam greu de jucat pe această temperatură. Mai mult de odihnă, dar chiar şi la odihnă pe temperatură nu se poate, Aşa-i trebuie să muncim", a zis jucătorul Milsami, Alexandru Antoniuc.

În prima etapă din acest sezon, Milsami a remizat cu Saxan, scor 1-1, după ce a fost condusă timp de 85 de minute. Jucătorii au declarat că vor să se revanşeze pentru acest eşec în derby-ul de sâmbătă cu Dacia.

"Mergem acolo să luăm cele două puncte care le-am pierdut în prima etapă", a spus Cristian Bud.

"Suntem toţi conştienţi că în primul meci nu ne-a ieşit ceea ce ne-am propus. Acuma trebuie să tragem concluzii. Am făcut analiza meciului şi trebuie să nu mai face greşeli individuale", a declarat antrenorul Milsami, Iurie Osipenco.

În sezonul trecut, Dacia şi Milsami au jucat de trei ori, iar "lupii-galbeni" s-au impus de fiecare dată. Derby-ul etapei a doua dintre Dacia şi Milsami se va juca sâmbătă la Speia, de la ora 18:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑