Reacţie nervoasă a lui Mutu, după gol. Atacantul neagă conflictul cu fanii: "Îi simt mereu alături de mine"



01 августа 2014

 

**VIDEO** Reacţie nervoasă a lui Mutu, după gol. Atacantul neagă conflictul cu fanii:

Adrian Mutu a început pe banca de rezerve partida Petrolului cu Viktoria Plzen, din turul III preliminar al Europa League. Introdus pe teren în minutul 56, în locul lui Juan Albin, "Briliantul" i-a răsplătit încrederea lui Răzvan Lucescu, reuşind să deschidă scorul în minutul 75, după o execuţie din afara careului. Din păcate, ploieştenii au fost egalaţi în prelungiri (VIDEO AICI), iar returul din Cehia se anunţă incendiar.

Adrian Mutu a avut o reacţie surprinzătoare după ce a înscris. Acesta nu s-a bucurat aproape deloc pentru gol, fiind calmat de colegi în timp ce se îndrepta spre peluza "Lupilor" şi încercând să le facă semn să tacă fanilor care îl huiduiseră cu câteva minute în urmă, după ce greşise câteva pase.

La finalul partidei, jucătorul de 35 de ani a negat conflictul cu suporterii, însă imaginile vorbesc de la sine.

"Nu m-am bucurat prea tare la gol ca să nu se creadă că am vreo problemă cu suporterii. Nu am nicio problemă, din contră, îi simt mereu alături de mine, le simt și eu căldura de fiecare dată, la fiecare meci", a spus fotbalistul.

Deşi este căpitanul echipei, Mutu a fost lăsat pentru prima dată pe banca de rezerve de Răzvan Lucescu. "Briliantul" a ținut să precizeze că nu a avut nicio problemă din punct de vedere medical, dar că nu a fost deranjat de faptul că nu a fost în primul 11 cu Viktoria Plzen:

"Nu a fost nicio problemă cu faptul că am fost rezervă. Dacă Răzvan a considerat astfel, am respectat decizia și chiar nu e nimic de comentat. La meciul cu Brașovul discutasem împreună să fiu menajat ca să mă odihnesc pentru azi, dar până la urmă atunci am jucat, iar azi am fost rezervă. Am și eu o vârstă, trebuie ținut cont și de asta. Țin să precizez că nu există nicio problemă între mine și Răzvan Lucescu", a spus Mutu.

Golul pe care Mutu l-a marcat în poarta celor de la Viktoria Plzen a fost primul al acestuia în cupele europene după o pauză de 4 ani și 9 luni (DETALII AICI).

Meciul retur dintre Viktoria Plzen și Petrolul se va disputa joi, 7 august, cu începere de la ora 21:00, urmând să fie transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele video vor fi disponibile în timp real pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO Golul reuşit de Mutu şi reacţia atacantului:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑