Faza serii în Europa League! Gafă uriaşă a portarului, urmată de o ratare uluitoare



01 августа 2014

**VIDEO** Faza serii în Europa League! Gafă uriaşă a portarului, urmată de o ratare uluitoare

Ruşii de la Krasnodar sunt cu un picior în play-off-ul Europa League, după ce au învins-o în deplasare, cu scorul de 5-1, pe Diosgyor.

Partida din Ungaria a oferit faza serii. În minutul 74 al întâlniriii, la scorul de 1-3, Krasnodar a ratat o ocazie uriaşă. Goalkeeperul gazdelor, Botond Antal, a primit o pasă de la un coechipier în propriul careu, iar ce a urmat este demn de cascadorii râsului. 

Portarul a reuşit un prim dribling în faţa unui adversar, după care a încercat din nou să-şi demonstreze calităţile tehnice. De această dată nu i-a mai ieşit însă. Antal a alunecat, iar balonul a rămas în posesia lui Vladimir Bystrov. Rămas cu toată poarta goală în faţă, jucătorul ruşilor a tras la firul ierbii, de la 16 metri, însă nu a nimerit cadrul porţii, semnând ratarea serii în Europa League. 

AICI AI TOATE REZULTATELE DIN PRIMA MANŞĂ A TURULUI III PRELIMINAR DIN EUROPA LEAGUE

Antal a fost înlocuit în minutul 80 cu Ivan Rados, însă nici portarul croat nu a fost mai norocos: a primit şi el două goluri. Bystrov s-a revanşat în ultimele minute ale partidei, când a reuşit să înscrie şi a închis tabela. Scor final Diosgyor-Krasnodar 1-5, iar ruşii se gândesc deja la play-off-ul Europa League.

VIDEO Faza serii în Europa League:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑