Lecţia modestiei. Chelsea i-a schimbat discursul lui Reghecampf



01 октября 2013

 

></p><p>Înaintea partidei cu Chelsea, transmisă în direct de Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21.45, Laurenţiu Reghecampf a lăsat deoparte încrederea debordantă dinaintea meciului pierdut cu 3-0 cu Schalke.</p><p><em><strong>, spune antrenorul roş-albaştrilor. Reghecampf va schimba faţa ofensivă a Stelei şi va pune accent pe apărare în faţa lui Mata, Oscar şi Torres.

"E un meci important pentru noi, un meci pe care îl vom trata mult mai bine decât am făcut-o în Germania contra lui Schalke. Sperăm să avem mult mai multe şanse, în momentul când avem anumite ocazii de a marca, în momentul când adversarul nostru va avea anumite situaţii, să ne comportăm mult mai bine", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

"Nu ascund faptul că vom trata altfel această partidă din toate punctele de vedere. Vom încerca să închidem mijlocul terenului, să blocăm jucătorii lor de bază. Nu ştiu exact care va fi formula lor de echipă, dar nu cred că mai contează. Majoritatea jucătorilor sunt foarte valoroşi. Ne dorim să lăsăm cât mai puţine spaţii, să fim foarte bine organizaţi şi în acelaşi timp să încercăm să ne punem în valoare calităţile ofensive", a mai spus antrenorul Stelei.

În încheiere, Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că şi locul 3 în grupă, echivalent cu primăvara Europa League, e o opţiune pentru Steaua

"Ceea ce ne dorim noi e să ne clasăm pe un loc care să ne permită calificarea în primăvara europeană. Dar, bineînţeles că şi un punct e foarte bun", a mai spus tehnicianul.

Super meciul Steaua - Chelsea va fi în direct la Digi Sport 1, în această seară, de la ora 21.45.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑