Surpriză în Campionatul Rusiei! Zenit Sankt-Petersburg a încheiat la egalitate meciul cu Terek Groznîi



01 декабря 2013

 

Surpriză în Campionatul Rusiei! Zenit Sankt-Petersburg a încheiat la egalitate meciul cu penultima clasată, Terek Groznîi, scor 1-1. Într-o altă partidă, Spartak Moscova a învins cu 6-1 formaţia moldovenilor Simion Bulgaru şi Vitalie Bordian, Volga Nijnii Novgorod.

Zenit Sankt-Petersburg s-a văzut condusă în meciul de la Groznîi cu Terek din minutul 59. Igor Lebedenko a prins un şut din afara careului, iar balonul a intrat în poartă după ce a atins un fundaş advers.

Zenit s-a salvat de la o înfrângere ruşinoasă abia în minutul 78, atunci când Alex Witsel a egalat. Vicecampioana Rusiei nu a mai învins în ultimele şapte meciuri jucate în toate competiţiile. Ultima dată, Zenit a obţinut o victorie pe 26 octombrie.

Chiar şi după acest rezultat, Zenit a rămas lider în clasament, însă poate pierde prima poziţie dacă a doua clasată, Lokomotiv va învinge luni formaţia Kuban Krasnodar. 

Într-un alt meci din etapa a 18-a, Krîlia Sovetov Samara a învins pe teren propriu FC Krasnodar, scor 1-0, şi a obţinut abia a patra victorie din acest sezon. Gazdele au marcat golul victoriei cu 20 de minute înainte de încheierea meciului, prin Stanislav Dragun.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑