Buș: ”Jucăm bine, agresiv și avem atitudine cu echipele mari, dar nu și cu cele mici”



01 декабря 2013

 

></p><p>A deschis scorul cu gorjenii, din penalty, dar reușita sa nu a adus decât un punct echipei sale în meciul <span style=Corona-Pandurii 1-1, dar Sergiu Buș se bucură că a ajuns la șase goluri marcate în acest sezon.

„Nu ne ajută foarte mult golul meu, pentru că am câștigat doar un punct și nu ne-am apropiat de contracandidate, dar pentru palmares e bine. Puteam profita când a luat Anton roșu, am avut un moment bun, dar nu ne-am concentrat suficient în ultimele 20 de minute. Nu l-am certat pe Marc pentru greșeala de la golul egalizator, pentru că suntem oameni, toți greșim”, a declarat Buș.

Atacantul echipei brașovene nu știe de ce, dar a remarcat că el și colegii săi au atitudine și joacă mai bine cu echipele mari și spune că încă mai speră la salvarea de la retrogradare.

„Chiar vorbeam cu colegii în vestiar și spuneam că jucăm bine cu echipele mari, suntem agresivi, avem atitudine, dar cu echipele de nivelul nostru nu ne concentrăm, nu ne iese jocul, nu știu. Speranța moare ultima, așa că sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Suntem pregătiți să încurcăm și Petrolul, încercăm să scoatem ce e mai bun la fiecare partidă, e o plăcere să joci pe Ilie Oană, chiar și ca oaspete, pentru că fanii ploieșteni fac spectacol la fiecare meci”, a încheiat Buș.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑