Naţionala de rugby a statului Fiji a câştigat cea de-a doua etapă a celei mai tari competiţii de rugby şapte din lume



01 декабря 2013

 

Naţionala statului Fiji a câştigat a doua etapă a celei mai tari competiţii de rugby şapte din lume - Sevens World Series. Runda a doua s-a desfăşurat în Emirate, iar Fiji s-a impus în finală în faţa reprezentativei din Africa de Sud.

Fiji a învins Africa de Sud cu scorul de 29-17 în finala etapei a doua din Sevens World Series, care s-a desfăşurat în Dubai. 

Fiji a făcut senzaţie la turneul din Emirate, mai ales după ce în semifinale a reuşit o victorie excepţională în faţa favoritei turneului, Noua Zeelandă. Fiji s-a impus cu un neverosimil scor de 44-0, aceasta fiind totodată şi cea mai categorică înfrângere din istoria naţionalei neo-zeelandeze. Până la urmă, All-Blacks s-a clasat pe locul trei, după ce a învins în finala mică Anglia cu scorul de 17-14.

Următoarea etapă a Sevens World Series va avea loc în Africa de Sud, în perioada 7-8 decembrie. Aceasta va fi ultima etapă din acest an.

Competiţia se va încheia în 2014, în Anglia. După două runde, Noua Zeelandă este pe primul loc în clasamentul general cu 39 de puncte, iar Fiji ocupă poziţia secundă, având cu patru puncte mai puţine. Africa de Sud este pe locul trei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑