Wenger, furios că Gardoș nu a primit cartonașul roșu la faultul asupra lui Alexis Sanchez



**VIDEO** Wenger, furios că Gardoș nu a primit cartonașul roșu la faultul asupra lui Alexis Sanchez

Arsene Wenger a acuzat arbitrajul, după înfrângerea suferită la Southampton, cu 2-0, în primul meci al anului 2015. Antrenorul francez al lui Arsenal este nemulțumit că, la scorul de 2-0 pentru gazde, în minutul 67, românul a primit doar cartonaș galben, deși l-a faultat la marginea careului, din postura de ultim apărător, pe chilianul din atacul ”tunarilor”.

Sadio Mane și Dusan Tadic înscriseseră deja două goluri, dar Wenger crede că lucrurile ar fi putut sta altfel, dacă echipa sa ar fi avut avantajul omului în plus pentru aproape 25 de minute. ”Trebuie să-l felicităm pe portarul lor astăzi, dar și pe arbitru, care nu i-a dat cartonaș roșu fundașului lor când l-a faultat pe Sanchez”, a declarat, la finalul partidei, Arsene Wenger.

”E dincolo de puterea mea de înțelegere de ce nu a primit ”roșu”, pentru că nu văd niciun motiv pentru care să nu-l fi primit. Dacă 1 contra 1 nu este o șansă uriașă de gol nu știu care mai este. Sanchez ar fi fost singur cu portarul”, a mai spus antrenorul ”tunarilor”.

VEZI AICI faza faultului lui Gardoș asupra lui Alexis Sanchez.

Gardoș a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Southampton în meciul cu Arsenal, dar a scăpat ușor de un cartonaș galben în debutul meciului, când l-a faultat tot pe Alexis Sanchez, iar în minutul 67, din postura de ultim apărător, a scăpat doar cu ”galben” la un fault asupra aceluiași jucător. De altfel, pentru a nu risca un ”roșu”, Ronald Koeman l-a scos imediat de pe teren, înlocuindu-l cu Yoshida, în minutul 70.

A fost primul cartonaș galben al românului în acest sezon, precum și prima sa înlocuire în actuala ediție de campionat.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑