Messi, decisiv pentru Barcelona. S-a apropiat amenințător de CR7 în clasamentul golgheterilor



02 февраля 2015

 

**VIDEO** Messi, decisiv pentru Barcelona. S-a apropiat amenințător de CR7 în clasamentul golgheterilor

VIDEO Barcelona - Villarreal 3-2. Catalanii au fost conduși de două ori de "Submarinul Galben", însă au reușit să revină de fiecare dată. Golul victoriei a fost adus de Leo Messi, printr-o execuție frumoasă, sub bară.

Argentinianul a ajuns la 9 goluri marcate în startul lui 2015, în Cupa Spaniei și în campionat, cu 5 mai multe decât rivalul Cristiano Ronaldo.

Mai mult, avansul uluitor avut de portughez la un moment dat a scăzut considerabil în fruntea clasamentului golgheterilor. În toamnă, ecartul dintre CR7 și Messi era de 13 goluri în favoarea lusitanului, însă acum a ajuns la doar 6.

Decarul Barcelonei a profitat și de suspendarea deținătorului Balonului de Aur și a înjumătățit distanța care îl separa la un moment dat de acesta.

Cu 17 etape rămase din acest sezon, Cristiano Ronaldo este lider, cu 28 de goluri, iar pe locul 2 s-a apropiat Messi, cu 22. Lusitanul are avantajul că a avut la dispoziție mai multe lovituri de la 11 metri - 8 goluri au fost înscrise de CR7 din penalty, în timp ce decarul Barcelonei și-a trecut în cont o singură astfel de reușită.

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE MESSI ÎN PARTIDA CU VILLARREAL (3-2):


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑