Saint Etienne-Monaco 2-0. Trupa lui Ranieri se îndepărtează de titlu



 

**VIDEO** Saint Etienne-Monaco 2-0. Trupa lui Ranieri se îndepărtează de titlu

Monaco a suferit prima înfrângere în 2014 pe terenul celor de la Saint Etienne. Gazdele de pe „Geoffroy Guichard” au deschis scorul printr-o reușită superbă. Fabien Lemoine a înscris al doilea său gol din acest sezon cu un șut teribil de la 25 de metri (17).

Verzii puteau intra cu 2-0 la cabine la pauză, dar șutul aceluiași Lemoine a fost deviat în corner de Subasic (41). Saint Etienne s-a desprins în minutul 66, când Hamouma a înaintat spre poarta monegascilor și l-a învins cu un șut de la 20 de metri pe Subasic, cu opoziția acestuia.

Echipa din Principat a fost incapabilă de reacție, astfel că Saint Etienne s-a impus cu 2-0 și rămâne în lupta pentru locul 3 în Franța. Monaco e acum la 5 puncte distanță de liderul PSG, care are un meci mai puțin jucat și 61 de puncte.

ECHIPELE

Saint Etienne: Ruffier - Clerc, Sall, Perrin, Tremoulinas - Clement - Hamouma, Lemoine (Zouma, 90+1), Guilavogui (Cohade, 86), Tabanou - Brandao
Antrenor: Christophe Galtier

Monaco: Subasic - Fabinho, Isimat-Mirin, Ricardo Carvalho, Kurzawa - Moutinho (Dirar, 46), Toulalan, Kondogbia - Martial (Ocampos, 46), James Rodriguez, Germain (Berbatov, 81)
Antrenor: Claudio Ranieri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑