Salah e comparat cu Messi. Fiorentina vrea un transfer definitiv al jucătorului lui Jose Mourinho



 

**VIDEO** Salah e comparat cu Messi. Fiorentina vrea un transfer definitiv al jucătorului lui Jose Mourinho

Mutarea lui Mohamed Salah este cea mai reuşită din Serie A, din această iarnă. Egipteanul de 22 de ani a fost împrumutat de Chelsea la Fiorentina şi i-a cucerit deja pe conducătorii grupării Viola, după evoluţiile din cele 11 meciuri în tricoul echipei lui Ciprian Tătăruşanu.

Salah şi-a trecut în cont 6 goluri şi două pase decisive. Cea mai frumoasă reuşită este cea din meciul cu Juventus, din prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei, disputată la Torino, şi câştigată de oaspeţi, cu 2-1, după o dublă a fostului jucător de la Basel.

Împrumutul mijlocaşului ofensiv e valabil până la finalul stagiunii, cu opţiune pe încă un an, dar, conform presei italiene, echipa din Firenze e interesată deja de un transfer definitiv şi s-a înţeles cu trupa lui Jose Mourinho, care va primi 18 milioane de euro pentru a se despărţi de internaţional.

"Îi cunoşteam calităţile, dar nu ne aşteptam să aibă un asemenea impact imediat în fotbalul italian. Probabil că numai Messi e mai rapid ca el, cu mingea la picior", a recunoscut şi antrenorul Vicenzo Montella.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑