Un legendar antrenor german s-a retras definitiv din fotbal



foto: aargauerzeitung.ch

Legendarul antrenor german Ottmar Hitzfeld s-a retras definitiv din fotbal! Fostul tehnician al formaţiilor Borussia Dortmund şi Bayern Munchen a luat această decizie încă din 2013, însă mai avea contract cu Federaţia de fotbal din Elveţia până în luna iulie.

Antrenorul german, Ottmar Hitzfeld, în vârstă de 65 de ani, şi-a anunţat oficial retragerea din activitate, după ce selecţionata pe care o antrena, Elveţia a fost eliminată de Argentina din optimile Campionatului Mondial.

Hitzfeld, care a calificat naţionala Elveţiei de două ori consecutiv la Campionatul Mondial, va fi înlocuit cu sârbul Vladimir Petkovic. Tehnicianul german a anunţat că va lucra în continuare la o televiziune, în calitate de expert.

Ottmar Hitzfeld este unul dintre cei mai de succes antrenori din fotbal. El şi-a început cariera în 1983, la Zug 94. Hitzfeld a mai antrenat formaţiile elveţiene FC Aarau şi Grashoppers Zurich. Cele mai mare succese le-a obţinut în Germania.

Tehnicianul a câştigat Liga Campionilor cu două cluburi diferite, Borussia Dortmund, în 1997, şi Bayern Munchen, în 2001. Hitzfeld a pregătit reprezentativa Elveţiei din 2008.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑