Steaua vrea să transfere iar de la Pandurii! Breeveld: "Ar fi un pas mare să joc în Ligă"



 

**VIDEO** Steaua vrea să transfere iar de la Pandurii! Breeveld:

Steaua merge pe cărarea bătătorită din ultimii ani și încearcă să ia de la Pandurii jucători pe care să-i transfere apoi pe bani mulţi în străinătate.

Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii au fost exemplele de succes, iar acum campioana îi are în vizor pe Paul Anton şi pe olandezul Breeveld.

"Pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă oficială din partea Stelei că ar fi interesată de un jucător de la noi. S-a scris în presă de Paul Anton, Breeveld, dar nu a sosit absolut nimic", a spus Petre Grigoraș, tehnicianul celor de la Pandurii.

"Ar fi nu unul, ci doi paşi înainte. Steaua e o echipă mare! Nu mai are nevoie de nicio prezentare în România şi să joc în Liga Campionilor ar fi un pas mare", a recunoscut Nicandro Breeveld.

Gabi Matei, Stanca şi Păcurar au mai ajuns de la Târgu Jiu în Ghencea, însă nu s-au impus. Vara aceasta, Răduţ a făcut cale-ntoarsă de la Steaua la Pandurii, iar Petre Grigoraş şi-a făcut planuri mari pentru sezonul viitor.

"Nu pleacă absolut niciun jucător de bază, cel puțin până în iarnă. Ne gândim să aducem jucători, nu să slăbim", a mai afirmat Grigoraș.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑