Turnuri rapide în cariera lui Frank Lampard. A ajuns să lupte contra foştilor coechipieri



02 августа 2014

 

La doar o săptămână după ce s-a despărţit cu lacrimi în ochi de Chelsea pentru o experienţă peste ocean, Frank Lampard, s-a întors în Premier League. Mijlocaşul a ajuns la una dintre marile rivale ale aristocraţilor, Manchester City, unde a fost împrumutat de noua sa echipă, New York City.

Pe 24 iulie, Lampard a semnat un contract pe doi ani cu formaţia americană care va debuta în MLS abia în sezonul viitor. Cum acesta urmează să se înceapă în martie 2015, şefii de la New York au decis să-l trimită înapoi în Anglia.

Lampard a fost împrumutat la Manchester City din cauza că echipa engleză face parte din aceeaşi franciză cu New York City, ambele având aceiaşi patroni. Lampard a petrecut la Chelsea ultimele 13 sezoane. Acesta a înscris  211 goluri în 649 meciuri, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului. Internaţionalul englez va juca la City până la mijlocul lunii ianuarie şi va fi inclus atât pe lista jucătorilor pentru meciuri din campionat cât şi pentru cele din Liga Campionilor.

În ultimele trei sezoane, Manchester City a câştigat două titluri de campioană. Următorul meci dintre cele două echipe se va juca pe 21 septembrie, pe Etihad Stadium, din Manchester.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑