SCM Craiova - HC Zalău 33-32. Victorie cu scandal pentru gazde: "Este viciere de rezultat!"



02 сентября 2015

 

**VIDEO** SCM Craiova - HC Zalău 33-32. Victorie cu scandal pentru gazde:

SCM Craiova a învins HC Zalău şi a obţinut primele trei puncte din acest sezon, după victoria cu 33-32. Gheorghe Tadici a anunţat că va depune contestaţie, după ce Laurisa Landre a rămas în teren la lovitura liberă acordată ardelencelor în ultima secundă a meciului, deşi era eliminată.

SCM Craiova şi HC Zalău au jucat pe muchie de cuţit în etapa a doua a Ligii Naţionale feminine. Craiova a avut avantaj minim la pauză, iar scenariul s-a repetat pe final. Cea mai controversată fază a meciului a avut loc în ultimele secunde. Eliminată două minute, jucătoarea Craiovei, Laurisa Landre, nu a părăsit terenul şi s-a alăturat colegelor sale aflate în zid pentru aruncarea de la 9 metri.

"Dacă a rămas în zid, înseamnă că este viciere de rezultat și motiv de protest", a spus Gheorghe Tadici, antrenorul formației din Zalău.

"Probabil au fluierat foarte repede, Laurise nu a reușit să iasă sau în tensiunea din finalul jocului a rămas în teren și nu a știut ce să facă. Sper și nu cred că vom avea probleme, nu a fost intenționat", a afirmat Simona Gogârlă, tehnicianul grupării craiovene.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 33-32 pentru oltence, care bifează astfel prima victorie în acest sezon.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑