Georgievski, seară de coșmar! A fost vinovat la primele două goluri şi și-ar putea pierde locul în primul 11



02 октября 2013

 

Steaua a pierdut partida de marți seara, de pe teren propriu, cu Chelsea (0-4 VIDEO AICI), însă nu doar scorul a dezamăgit. 

Jucătorii roș-albaștrilor au fost depășiți la toate capitolele, precum au recunoscut și MM Stoica sau Laurențiu Reghecampf, iar cel mai slab jucător al Stelei a fost Daniel Georgievski. 

Statisticile oferite de firmele de monitorizare arată faptul că macedoneanul a reușit doar 18 pase corecte din cele 28 date pe durata partidei cu Chelsea. 

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport înainte de duelul cu londonezii (VIDEO AICI), Georgievski spunea că "Primul meci a fost un accident, dar o să creştem de la meci al meci", însă realitatea din teren l-a contrazis categoric. 

Fundașul nu s-a ridicat la înălțimea partidei, a câștigat doar două dueluri aeriene și a reușit două tacklinguri în cele 71 de minute prinse pe teren. La scorul de 0-3, el a fost înlocuit cu jucătorul adus de la Vaslui, Fernando Varela.

Lui Georgievski îi sunt reproșate primele două goluri ale englezilor - la primul l-a scăpat prea ușor pe Schurrle care a construit faza golului lui Ramires, iar la al doilea și-a introdus mingea în poartă. 

În momentul schimbării cu jucătorul din Insulele Capului Verde, Daniel a fost fluierat copios de fanii de pe Arena Națională. La acest moment și la altele asemănătoare a făcut referire și Jose Mourinho, la finalul partidei: "Am simțit că uneori suporterii au fost împotriva echipei lor. E ciudat, pentru că echipa are rezultate bune" (TOT INTERVIUL CU MOURINHO AICI)

Daniel Georgievski a fost integralist în primul meci din UEFA Champions League, în deplasarea de la Gerlsenkirchen. De asemenea, a bifat 4 prezențe în cele 7 etape disputate de Steaua în Liga 1. 

Pe postul său mai pot fi folosiți următorii jucători: Râpă (neînscris pe lista UEFA), Varela (cel care i-a și luat locul marți seara), Prepeliță sau Chipciu (poate să joace pe toată banda dreaptă, atât mijlocaș, cât și fundaș).

Faza primului gol marcat de Chelsea: 

Autogolul înscris de Georgievski înainte de pauză:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑