Moți consideră injustă înfrângerea cu Real Madrid: "Nu meritam să câștigăm, dar un egal era echitabil"



12 октября 2014

 

Ludogorets a avut o evoluție bună în partida de miercuri seara, cu deținătoarea UEFA Champions League, Real Madrid, însă trupa lui Ancelotti a reușit până la urmă să se impună cu 2-1 la Sofia (DETALII ȘI VIDEO AICI). 

Fundașul care a adus calificarea în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, Cosmin Moți, și-a exprimat dezamăgirea după cele două înfrângeri din primele etape UCL. Cu toate acestea, românul nu dezarmează și speră la accesul în primăvara europeană: 

"Așteptam mai mult de la ambele jocuri (n.r. cu Liverpool și Real Madrid), dar sperăm din următoarele meciuri să scoatem mai mult. E mare dezamăgirea, ținând cont de jocul prestat. Am făcut două meciuri bune, dar din păcate suntem în același loc de unde am plecat. Mai sunt 4 jocuri, sperăm să jucăm la fel de bine, dar să obținem mai mult.", a declarat Cosmin Moți la finalul partidei cu Real Madrid. 

Fundașul român a rămas impresionat de vedetele din lotul spaniolilor: "Sunt fotbaliști extraordinari, au înscris două goluri, au avut ocazii. Nu meritam să câștigăm, dar un egal era echitabil. Sunt jucători de sute de milioane, valoroși."

Chiar dacă a pierdut ambele partide jucate până acum în UEFA Champions League, Moți este fericit că are șansa să joace în cea mai importantă competiție din fotbalul european: 

"Orice jucător de fotbal își dorește să joace la cel mai înalt nivel, iar din punctul meu de vedere să joci în UCL înseamnă acest lucru.", a conchis Cosmin Moți.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 2 октября 2014 | 17:56 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑