Real a stabilit suma de transfer a lui Benzema. Liverpool, gata să facă plata!



12 октября 2014

 

Real a stabilit **suma de transfer a lui Benzema.** Liverpool, gata să facă plata!

Liverpool este aproape de a-l transfera pe Karim Benzema după ce Real Madrid le-a comunicat ”cormoranilor” că-l pot achiziționa pe francez contra sumei de 38,8 milioane de lire sterline.

Oficialii grupării engleze sunt aproape de a realiza un transfer de marcă, în următoarea perioadă de mercato, mai ales că ei caută de mult un atacant de clasă.

Încă de săptămâna trecută a apărut informația că obiectivul-cheie al celor de la Liverpool este un atacant de clasă mondială, iar francezul Karim Benzema corespunde acestei tipologii.

Cei de la Real Madrid au spus că sunt de acord cu tranzacția, dar pentru că Benzema mai are contract cu gruparea blanco până în vara lui 2019 au stabilit și o sumă de transfer, cifrată la 38,8 milioane de lire sterline. În plus, englezii trebuie să plătească întreaga sumă într-o singură tranșă.

Benzema (26 de ani) evoluează din 2009 pentru Real Madrid, după ce a fost transferat de la Lyon și are deja trei goluri marcate pentru spanioli în actualul sezon, dintre care două în UEFA Champions League.

Vârful francez a marcat al doilea gol european la Sofia, contra celor de la Ludogorețs, meci câștigat de Real cu 2-1 (DETALII AICI și VIDEO).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 2 октября 2014 | 17:56 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑