Tenismena Caroline Wozniacki a fost eliminată de la turneul WTA de la Beijing



02 октября 2014
Foto: informationng.com

Una dintre favoritele turneului WTA de la Beijing, Caroline Wozniacki, a fost eliminată în a doua rundă a competiţiei de Samantha Stosur. Programul turneului a fost dat peste cap de ploaie, din cauza căreia au fost amânate mai multe meciuri.

Meciul zilei la turneul de la Beijing a fost întâlnirea dintre daneza Caroline Wozniacki şi Samantha Stosur, din Australia. Stosur s-a impus în faţa lui Wozniacki în două seturi, cu scorul 6-4 7-6. Punctul decisiv a fost câştigat de australiancă după ce aceasta a cerut un Challenger.

În următoarea rundă, Stosur se va duela cu Alize Cornet, din Franţa, care a învins-o fără drept de apel pe Lauren Davis, din Statele Unite, cu 6-2 6-1.

Favorita numărul trei a competiţiei, Petra Kvitova, din Cehia a produs principala dezamăgire pentru publicul local după ce a eliminat-o pe reprezentanta Chinei, Peng Shuai, cu 6-4 6-2.

În următoare rundă, Kvitova se va duela cu Venus Williams. Maria Şarapova s-a calificat şi ea în runda a treia a turneului WTA de la Beijing după ce s-a impus în faţa tenismenei Carla Suarez Navarro, din Spania, scor 6-1 7-6. Din cauza ploii din Beijing, aceste patru meciuri au fost singurele care s-au jucat în a treia zi a competiţiei WTA.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑