Lupta pentru supremaţie în Grupa J din Liga Europei: Dinamo Kiev şi Steaua Bucureşti îşi dau întâlnire



02 октября 2014
Foto: sptfm.ro

În această seară se va juca un nou meci dintre Dinamo Kiev şi Steaua Bucureşti. Cele două echipe vor lupta pentru supremaţia în Grupa J din Liga Europei, iar ucrainenii au o motivaţie în plus - vor să se revanşeze pentru rezultatul ultimului meci direct de la Kiev, jucat acum opt ani.

Dinamo Kiev şi Steaua Bucureşti au câştigat primele partide jucate în Grupa J şi se vor întâlni în a doua etapă a fazei grupelor într-un meci direct programat în capitala Ucrainei. Ultima dată cele două formaţii s-au întâlnit în sezonul 2006-2007, în grupele Ligii Campionilor. Atunci, în meciul de la Kiev, "roş-albaştrii" s-au impus cu un categoric 4-1, iar la Bucureşti a fost 1-1.

Înaintea meciului de la Kiev, la antrenamentele Stelei a revenit Raul Rusescu, care s-a accidentat în partida din campionat cu CFR Cluj. Aceasta va fi cea de-a şasea întâlnire dintre cele două echipe.

Într-un alt meci din grupele Ligii Europei, Tottenham va primi vizita formaţiei Beşiktaş Istanbul. Ambele echipe au obţinut doar câte un punct în prima etapă din Grupa C. Englezii au remizat, scor 0-0, cu Partizan Belgrad, iar turcii s-a despărţit la egalitate cu echipa Asteras Tripolis, din Grecia, scor 1-1. Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în grupele Cupei UEFA. Meciul s-a jucat în 2006, la Istanbul, iar Spurs a învins cu 2-0.

Printre alte meciuri importante ale serii sunt întâlnirea dintre Celtic Glasgow şi Dinamo Zagreb, partida dintre Dinamo Moscova şi PSV Eindhoven, dar şi un duel care are o tradiţie de 41 de ani în cupele europene, dintre Feyenoord şi Standard Liege.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑