Gâlcă a identificat punctul forte al celor de la Dinamo Kiev: ”Aduc și mingea cu ușurință în careu”



02 октября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă a identificat punctul forte al celor de la Dinamo Kiev: ”Aduc și mingea cu ușurință în careu”

Constantin Gâlcă crede că Steaua și Dinamo Kiev au jucători de tipologii asemănătoare, dar spune că stilul de joc al ambelor formații este total diferit.

Steaua va juca diseară la Kiev cea de-a doua partidă din cadrul Grupei J a UEFA Europa League, contra celor de la Dinamo. Partida, care va începe la ora 20:00, și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, a fost prefațată de către antrenorul roș-albaștrilor, Constantin Gâlcă, la conferința oficială de presă, ce a avut loc înaintea antrenamentului oficial de miecuri seară.

Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev - Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Gâlcă se așteaptă la un meci dificil, dar a identificat și punctele slabe ale ucrainenilor.

”Cred că va fi un meci foarte dificil având în vedere că au o echipă cu jucători foarte buni. Cred că punctul forte al celor de la Dinamo Kiev este mijlocul terenului, acolo unde funcționează Ribalka, Yarmolenko, Belhanda, Lens.

Au calitate, dar și agresivitate, crează densitate destul de bună acolo și mai au și abilitatea de a aduce ușor mingea în careu. Permanent aduc trei sau patru jucători”, a spus Gâlcă.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑