Ratarea serii în UEFA Champions League. Chicharito, cel mai bun fundaș pentru Ludogorets



02 октября 2014

 

**VIDEO** Ratarea serii în UEFA Champions League. Chicharito, cel mai bun fundaș pentru Ludogorets

Mexicanul a avut de două ori șansa de a marca la Sofia, contra celor de la Ludogorets. Faza din minutul 56 este una pe care nici măcar el nu și-o poate explica.

Real Madrid s-a impus la limită în victoria de la Sofia, contra celor de la Ludogorets, scor 1-2 (DETALII AICI și VIDEO), dar elevii lui Carlo Ancelotti au ratat și multe șanse de gol.

Pe lângă Cristiano Ronaldo, care a ratat un penalty și a avut și un gol anulat (DETALII AICI și VIDEO), și Chicharito și-a trecut în cont două mari oportunități de a-și trece numele pe tabela de marcaj.

Mai întâi, a fost faza din minutul 42, atunci când Isco a izbutit să-i paseze în careu lui Chicharito. Mexicanul a reluat din prima, cu latul, nu foarte tare însă iar mingea s-a dus agonizant pe lângă stâlpul din stânga porții lui Stoyanov.

De departe însă, ratarea serii din a doua fază a partidelor din UEFA Champions League l-a avut în prim plan tot pe Chicharito. Era minutul 56 la Sofia și scorul egal, 1-1. Bale a recuperat o minge în propria jumătate de teren, cam la 30 de metri de poarta lui Casillas, din fața lui Dyakov, care n-a putut contracara, după care a pornit într-o cursă solitară spre careul bulgaruilor.

Galezul a inițiat un contraatac perfect și rapid (11 secunde). A trecut lejer de Dani Abalo, erau patru contra trei, i-a pasat apoi lui Ronaldo, portughezul l-a văzut foarte bine pe Isco, căruia i-a oferit o pasă pe poziție viitoare. Isco a intrat în careu după care i-a pasat excelent lui Chicharito.

Numai că mexicanul, de la trei metri, cu toată poarta în față, a trimis cu latul în lateral în loc să marcheze, spre uluiala lui Ancelotti, care pentru o secundă n-a înțeles dacă Chicharito s-a transferat sau nu la gruparea bulgară!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑