Formația Ludogorets continuă să uimească Europa. Campioana Bulgariei a fost aproape de a învinge Real Madrid



12 октября 2014

 

Real Madrid a obținut o victorie cu emoții în deplasare cu Ludogorets, scor 2-1, în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor. Într-un alt meci al serii, Atletico Madrid a învins acasă formația Juventus Torino, scor 1-0.

Campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, a fost foarte aproape de un rezultat pozitiv, acasă, cu Real Madrid. Formația bulgară a preluat conducerea în minutul 6, când românul Cosmin Moți a centrat, iar Marcelinho a fost cel care a finalizat, învingându-l pe Iker Casillas.

Peste doar cinci minute, Cristiano Ronaldo a ratat egalarea din penalty, ca în minutul 25, tot el să înscrie de la 11 metri pentru 1-1. Golul victoriei pentru madrileni a fost marcat de Karim Benzema, abia în minutul 77. Scor final 2-1. În celălalt meci din Grupa B, FC Basel a învins surprinzător formația engleză Liverpool, scor 1-0. Golul a fost marcat în minutul 52 de Marco Streller.

Meciul serii, dintre Atletico Madrid și Juventus Torino, jucat în Grupa A, s-a terminat cu victoria spaniolilor, scor 1-0. Arda Turan a fost cel care a marcat golul victoriei în minutul 75. În celălalt meci al grupei, Malmo a învins Olympiakos cu 2-0.

În Grupa C, Zenit a remizat acasă cu AS Monaco, scor 0-0, iar Bayer Leverkusen a învins pe teren propriu Benfica cu 3-1.

Cele mai multe goluri au fost marcate în Grupa D. Arsenal a învins Galatasaray cu 4-1 într-un meci în care echipa lui Arsene Wenger a rămas în zece spre final, după eliminarea portarului Szczesny. Danny Welbeck a fost eroul tunarilor, după ce a realizat un hat-trick. În celălalt meci, Borussia Dortmund a învins în deplasare formația Anderlecht, scor 3-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 2 октября 2014 | 17:53 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑