Șumudică a fost ofertat de Valerii Moraru, înainte ca Ganea să fie numit antrenor la Rapid



02 октября 2014

Șumudică a fost ofertat de Valerii Moraru, înainte ca Ganea să fie numit **antrenor la Rapid**

Marius Şumudică a fost dorit de Valerii Moraru la Rapid, dar antrenorul a preferat să-şi respecte contractul cu Chiajna. Concordia joacă împotriva giuleştenilor după ce nu au pierdut în ultimele două etape.

Victoria Chiajnei cu CSMS Iaşi l-a păstrat pe Şumudică pe banca ilfovenilor. Antrenorul se gândea să-şi dea demisia după o luna și jumătate în care Concordia nu reușise să câștige. Conducerea a avut însă încredere, iar acum nu regretă decizia. Zece antrenori au fost demişi după cele nouă etape disputate în acest sezon.

“Ne felicităm pentru faptul că nu am fost tentați să facem o greșeală care este des practicată în România. Mă refer la ritmul de a demite antrenori, unul pe etapă. Am mers în continuare pe mâna lui și iată că se văd rezultatele. Este și normal.”, a spus managerul general al Concordiei, Narcis Răducan.

Următorul meci al Concordiei este cu Rapid, echipa de suflet a lui Şumudică. Antrenorul a fost contactat în vară de Valerii Moraru, însă nu a renunţat la proiectul de la Chiajna: “Își dorea foarte mult să lucrăm împreună la momentul respectiv. Credea că va avea influență și va numi antrenorul, dar în două zile mi se pare că a fost numit Ionel Ganea.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑