Hora a marcat și cu Voluntari și pune presiune pe Iordănescu: ”Sper ca selecționerul să ia decizia cea mai bună”



 

**VIDEO** Hora a marcat și cu Voluntari și pune presiune pe Iordănescu: ”Sper ca selecționerul să ia decizia cea mai bună”

VIDEO Pandurii - FC Voluntari 2-1. Ioan Hora a marcat un nou gol important pentru gorjeni și a ajuns la nouă reușite în actualul sezon, fiind și golgheterul la zi al Ligii 1.

La finalul partidei de la Severin, atacantul ”pandurilor” a vorbit despre al 10-lea meci consecutiv fără înfrângere al echipei sale.

”Sper să menținem acest șir de partide, ne simțim foarte bine. Să sperăm că vom face un meci bun și la Iași, etapa viitoare. Cât despre mine, mă bucur și sper să o țin tot așa. Dar, cel mai important este că echipa câștigă și sper ca la final să ne clasăm în primele șase”, a spus fotbalistul.

Chestionat în legătură cu amicalul cu Italia, care se va juca marți, 17 noiembrie, în deplasare și dacă se așteaptă la o convocare la prima reprezentativă, Hora a replicat:

”Nu neapărat că mă aștept, dar sper ca selecționerul sau selecționerii să ia decizia cea mai bună. Și, dacă voi fi convocat, atunci voi accepta cu mândrie. Avem jucători de valoare care au demonstrat în sezonul acesta că pot ajuta România”, a spus Hora după meciul cu ilfovenii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑