Ziariștii de la Bild au refăcut traseul pe care a schiat Schumacher în momentul accidentului



 

></p><p><strong>Michael Schumacher</strong> se află în comă de duminică dimineață, după ce a suferit un accident grav la schi <span style=(DETALII AICI). După șocul din primul moment, opinia publică a fost supusă unei adevărate avalanșe de știri în care septuplul campion mondial era criticat pentru faptul că a schiat în afara domeniului amenajat, fiind totodată considerat drept un tip dependent de adrenalină și o persoană care mereu forțează lucrurile la extrem.

Pe măsura trecerii zilelor, însă, lucrurile încep să se lămurească, iar ceea ce iese la iveală este de fapt că Schumacher a vrut să ajute o fetiță care căzuse, moment în care schiurile sale s-au lovit de o stâncă aflată sub zăpadă.

În plus, zona era foarte apropiată de pârtia propriu-zisă, accidentul petrecându-se la numai câțiva metri de traseul marcat.

Pentru a avea o imagine cât mai fidelă asupra a ceea ce s-a întâmplat la Meribel, ziariștii de la Bild au refăcut pe schiuri traseul pe care a trecut și Michael Schumacher, din imagini constatându-se că nu este vorba de o pârtie dificilă, asta inclusiv în locul unde fostul pilot de Formula 1 a ieșit în afara sa.

 

  

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑