EXCLUSIV Fanii Stelei, o dezamăgire. ”Sunt 8.000 de oameni. Cam asta e galeria! E problema lor”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Fanii Stelei, o dezamăgire. ”Sunt 8.000 de oameni. Cam asta e galeria! E problema lor”

Duckadam se aștepta la un stadion plin la meciul cu Dinamo Kiev, unul care era cu miză pentru trupa lui Gâlcă. Președintele de imagine al roș-albaștrilor a rămas cu un gust amar însă după ce a văzut câți oameni au venit pe ”Arena Națională”.

VIDEO Steaua - Dinamo Kiev 0-2. Acesta a fost ultimul meci pe care Steaua l-a disputat în fața propriilor suporteri în 2014. Dincolo de acest aspect, partida era și una cu miză pentru roș-albaștri care erau obligați să câștige pentru a se califica în primăvara europeană. Sigur mai depindeau și de scorul din Portugalia, dintre Rio Ave și Aalborg, câștigat de primii cu 2-0.

Președintele de imagine al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam, a spus, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Digi Sport, că se aștepta la o ”Arena Națională” plină ochi.

”Așa este, au fost puțini fani. Ăștia au fost practic suporterii, galeria, 8.000, cam pe aici se învârte galeria Stelei.

În rest, sunt dezamăgit, am trăit o dezamăgire mare de tot. Mă așteptam la cu totul altceva. Chiar am făcut o comparație cu acel joc cu Larnaca, de acum doi ani, când au fost 50.000 de oameni la meci iar șansele de calificare poate erau mai mici ca acum. Noi trebuia să câștigăm meciul de acasă iar Schalke să bate în deplasare la Haifa”, a spus Duckadam.

Oficialul din Ghencea crede că vina pentru această asistență extrem de mică aparține publicului.

”Acum, la un meci cu Dinamo Kiev, când am jucat și acasă, pe o vreme relativ bună, meci decisiv la calificare, n-a venit lumea din păcate. N-au venit, e problema lor, nu știu.

Este păcat, pentru că eu cred că dacă erau 40.000 de suporteri în tribune altul era rezultatul final.

Eu am fost puțin dezamăgit pentru că acești băieți meritau să fie încurajați măcar pentru tot efortul depus de-a lungul sezonului”, a conchis Duckadam la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑