Comportamentul unor fani ai lui Espanyol a umbrit rezultatul mare reușit de Gâlcă



 

**VIDEO** Comportamentul unor fani ai lui Espanyol a umbrit rezultatul mare reușit de Gâlcă

Espanyol a reușit un 0-0 cu Barcelona, primul punct smuls rivalei în ultimii patru ani, ieri, sâmbătă, 2 decembrie. Reușita echipei ”papagalilor”, pentru care Costel Gâlcă a fost elogiat de presă, adversari și proprii suporteri, a fost însă umbrită de o anumită parte a publicului de pe arena Cornella-El Prat.

Televiziunea spaniolă La Sexta a difuzat un video în care fanii lui Espanyol apar aducându-le injurii starurilor Barcelonei, uneori mergând chiar mai departe. În cazul lui Neymar, s-a ajuns chiar la scandări rasiste și strigăte care imită maimuțele.

Gerard Pique a fost huiduit la fiecare atingere a mingii, la fel cum era fluierat când îmbrăca tricoul naționalei Spaniei. Lionel Messi a avut de ”pătimit” de pe urma scandalului său cu Fiscul, în care a fost acuzat de fraudă fiscală. ”Fiscul suntem toți. Plătește-ți impozitele acum!”, i-au strigat suporterii alb-albaștri argentinianului.

”Trebuie luate măsurile oportune. S-a făcut plângere împotriva fanilor lui Espanyol. Trebuie identificați unul câte unul cei care au făcut asta”, a declarat Gerard Pique la finalul partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑